Ετοιμαστείτε για ένα καθαρό ξεκίνημα κάνοντας εδώ το ραντεβού της επιλογής σας. Ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα!

Αντιμετωπίζουμε το Σπίτι, το Συγκρότημα ή το Ξενοδοχείο σας σαν ένα Κάστρο. Η ομάδα μας παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση για έναν ανώτερο καθαρισμό. Cleanco.gr - το κλειδί σας στον καθαρισμό!

Απλά καλέστε μας! (+30 2661 041 357 - +30 6936 598 236)

 


rtprofirein office cleaning 01

 

Ένας πλήρως καθαρός χώρος διαβίωσης ή φιλοξενίας είναι απαραίτητος και κρίσιμος για την ασφάλεια της οικογένειας ή των πελατών και του προσωπικού σας! Για το Σπίτι, τη Βίλα, το Συγκρότημα ή το Ξενοδοχείο σας παρέχουμε βασικό καθαρισμό, καθημερινή ή εβδομαδιαία υπηρεσία καθαριότητας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να είστε σίγουροι ότι τα περιουσιακά σας στοιχεία κατά τη διαδικασία καθαρισμού προστατεύονται. Ως επαγγελματική εταιρεία καθαρισμού με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, όλα αυτά αποτελούν μέρος του τυπικού φάσματος υπηρεσιών μας. Δουλεύουμε σκληρά, έτσι δεν χρειάζεται να το κάνετε εσείς!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να οργανώσετε τη δωρεάν επιτόπια επιθεώρηση και διαβούλευση σας.

Χρησιμοποιούμε βιοδιασπώμενα και, εάν είναι δυνατόν, 100% φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά. Φέρνουμε τη δύναμη της φύσης στην κατώτατη γραμμή σας. Οι άρτια εκπαιδευμένες ομάδες καθαρισμού μπορούν να φιλοξενήσουν το πολυάσχολο πρόγραμμα σας Είναι γρήγοροι και λειτουργούν γρήγορα με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ομάδα μας θα φωτίσει την επιχείρησή σας από κάθε γωνία, ώστε να αγαπάτε το χώρο σας από κάθε πλευρά. Ας καθαρίσουμε τις ανησυχίες σας!

Οι υπηρεσίες μας στον καθαρισμό φιλοξενίας και κατοικιών περιλαμβάνουν.

· Καθαρισμός Δωματίων από πάνω προς τα κάτω

· Καθαρισμός Επίπλων, Καρεκλών, Ντουλαπιών

· Καθαρισμός χώρων Κουζίνας, συμπεριλαμβανομένων Πιάτων, Μαχαιροπίρουνων και Ποτηριών

· Καθαρισμός Τουαλετών

· Απόρριψη Απορριμμάτων και Απορριμμάτων Χαρτιού και ανανέωση Αποθεμάτων όπως απαιτείται (π.χ. είδη Κουζίνας ή προϊόντα περιποίησης)

· Εξειδικευμένα αιτήματα, όπως Πετσέτα origami ή Υπηρεσίες Άφιξης / Αναχώρησης στο νησί, Υπηρεσία παροχής υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης στο νησί (είμαστε εδώ στην Κέρκυρα ακόμα κι αν εσείς δεν είστε)

· Καθαρισμός χώρου Γραφείου

· Καθαρισμός της Ρεσεψιόν και του χώρου Αναμονής

· Καθαρισμός όλων των επιφανειών: laminate, Χαλί ή Πλακάκια με Ηλεκτρική Σκούπα και Υγρό καθαρισμό

· Καθαρισμός Καλοριφέρ, Πριζών και Σοβατεπί

· Καθαρισμός Παραθύρων και Περβάζων Παραθύρων

· Καθαρισμός Πορτών, Λαβών και Κουφωμάτων

· Καθαρισμός τεχνικών Δωματίων, όπως Δωμάτια Θέρμανσης και Μετρητών ή Δωμάτια Κλιματισμού

· Καθαρισμός Ασανσέρ

Έχουμε εκδηλώσει το ενδιαφέρον σας για τις Επαγγελματικές Υπηρεσίες Καθαρισμού μας;

Τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε μετά από δωρεάν επιτόπια Επιθεώρηση και ατομική Διαβούλευση.

Έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις ή θέλετε να ακούσετε τις προσφορές μας; Μία κλήση τα καθαρίζει όλα με το Cleanco.gr. Δείτε τον κόσμο με μια νέα καθαρή οπτική, γιατί είμαστε το Πνεύμα της Καθαριότητας!

Τότε απλώς καλέστε μας! (+30 2661 041 357 - +30 6936 598 236)

Θα μας βρείτε επίσης:
Facebook:  https://www.facebook.com/cleanco.gr
Linkedin:    https://www.linkedin.com/company/cleancogr
Twitter:       https://twitter.com/CleancoG
Youtube:    https://www.youtube.com/channel/UC5QVuOkXF7QNH7GGt066XgQ