Καθαρίζουμε για εσάς στην Κέρκυρα.

Καθαρισμός Γραφείων, Ιατρείων και Επιχειρήσεων  Εστίασης στην περιοχή της Κέρκυρας. Είμαστε ειδικοί στον καθαρισμό Κτιρίων, όπως καθαρισμός Γυαλιού, καθαρισμός Παραθύρων, καθαρισμός Κλιματοστασίων  και Βιομηχανικών Δαπέδων.

Απλά καλέστε μας! (+30 2661 041 357 - +30 6936 598 236) 

ομάδα rtprofirein

Χαίρετε! Αφήστε μας να σας παρουσιάσουμε την ειδική ομάδα καθαρισμού μας στο Cleanco.gr της Κέρκυρας. Είμαστε μια Ελληνική τοπική επιχείρηση, με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας καθαρισμού στην Ελλάδα, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα επαγγελματικών υπηρεσιών καθαρισμού, σε ανταγωνιστικές τιμές. Ακολουθούμε το απαιτούμενο πρωτόκολλο ασφαλείας COVID ανά πάσα στιγμή για την ασφάλεια της Οικογένειας σας, των Πελατών σας, του προσωπικού σας και των μελών τις ομάδας Cleanco.gr.

Οι χώροι του Σπιτιού σας η της Επιχείρησής σας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για Ιατρείο, Βιομηχανικό πάτωμα, Γραφείο ή Επιχείρηση εστίασης, αντιπροσωπεύουν μια επένδυση που δεν πρέπει να υποτιμάται και είναι η προσωπικότητά σας. Είναι επομένως πολύ σημαντικό να διατηρείτε τις εγκαταστάσεις σας σε άριστη κατάσταση για να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη διατήρηση τις αξίας και μια πεντακάθαρη παρουσίαση για τους Πελάτες σας. Εμείς στην Cleanco.gr συνεργαζόμαστε μαζί σας και είμαστε έτοιμοι να λύσουμε όλες τις ανάγκες του καθαρισμού σας!

Ο άρτιος καθαρισμός Κτιρίων περιλαμβάνει διατήρηση αξίας και παρουσίαση μέσω τέλειας καθαριότητας σε όλους τους τομείς, τόσο σε ιδιωτικά ακίνητα όσο και σε κτίρια εταιρειών.

Είμαστε μια εταιρεία καθαρισμού που διαχειρίζεται ο ιδιοκτήτης.

Μπορεί να προσφέρει μια γκάμα υπηρεσιών με ιδιαίτερη έμφαση σε μεγάλες και μεσαίες εταιρείες με οικονομικά αποδοτικό τρόπο και σε ανταγωνιστική τιμή.

Το προσωπικό μας εκπαιδεύεται τακτικά με ενημερώσεις και βελτιωμένες διαδικασίες.  Η άριστη διασφάλιση ποιότητας είναι υψίστης προτεραιότητας. Εάν σας ενδιαφέρει, θα χαρούμε να σας εξηγήσουμε τα μεμονωμένα σημεία της διασφάλισης ποιότητας για την επιχείρηση σας στην προσωπική μας συμβουλευτική λύση καθαρισμού μετά από δωρεάν επιτόπιο έλεγχο. Με την ολοκλήρωση θα λάβετε μια πλήρη γραπτή προσφορά για την έγκρισή σας προτού ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία.  Η Cleanco δεσμεύεται για την απόλυτη ικανοποίηση του Παρόντος και του Μέλλοντος!

Η γκάμα των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

Έχετε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες και τις προσφορές μας; Καλέστε μας η στείλτε μας email! Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες τις ανάγκες του καθαρισμού σας!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο και την προσοχή που μας διαθέσατε και μπορείτε να ζητήσετε την ατομική σας προσφορά σήμερα.

Τότε απλώς καλέστε μας! (+30 2661 041 357 - +30 6936 598 236)

Θα μας βρείτε επίσης:
Facebook:  https://www.facebook.com/cleanco.gr
Linkedin:    https://www.linkedin.com/company/cleancogr
Twitter:       https://twitter.com/CleancoG
Youtube:    https://www.youtube.com/channel/UC5QVuOkXF7QNH7GGt066XgQ